Sony 3D Creator: Postanite zvezda filma Blade Runner 2049

Povodom početka prikazivanja novog Blade Runner 2049 filma, kompanija Sony rešila je da obraduje vlasnike Xperia XZ1 i XZ1 Compact telefona koji su ujedno i ljubitelji naučne fantastike.

Sve korisnike Xperia XZ1 i XZ1 Compact telefona koji vole naučnu fantastiku, obradovaće vest da pomoću 3D Creator aplikacije sebe mogu „uvesti“ u Blade Runner 2049 svet.

  • Pre svega, potrebno je preuzeti Shadow aplikaciju sa Google Play prodavnice
  • Nakon toga, potrebno je skenirati glavu korisnika 3D Creator aplikacijom, ili izabrati neku od prethodno skeniranih glava (ukoliko ste ranije koristili aplikaciju)
  • Kada završite skeniranje, izaberite Share opciju i kliknite na Shadow aplikaciju koja će prepoznati da koristite neki od gore pomenutih Xperia telefona. Biće vam ponuđena ekskluzivna Blade Runner 2049 opcija u Hollywood odeljku

Ovo je još jedan odličan primer koliko veliki potencijal 3D Creator aplikacija ima, piše na Sony Mobile blogu.

Film Blade Runner 2049 od ove nedelje možete pogledati u bioskopu.

Više o 3D Creator aplikaciji

Nova Sony-jeva 3D Creator aplikacija vam omogućava da skenirate objekte u 3D dimenziji, za šta vam je potrebno od 15 do 60 sekundi. Dostupna su četiri režima rada: skeniranje lica, skeniranje glave, skeniranje raznih objekata kao i skeniranje hrane. Sve ono što skenirate možete sačuvati kako biste kasnije podelili putem društvenih mreža sa svojim prijateljima. Svoje 3D kreacije možete i odštampati 3D štampačem.

3D kreacije takođe možete koristiti kao živu pozadinu za telefon (live wallpaper), možete ih integrisati u AR Effect kamera aplikaciji, ili ih koristiti kao AR Avatar (skenirano lice možete dodati različitim telima, kao što je telo neke životinje na primer).

Ono što je iznenadilo sve one koji su bili u prilici da je isprobaju, jeste to što aplikacija veoma detaljno skenira objekte, što je za kameru telefona do nedavno bilo nezamislivo.

Xperia XZ1 i Xperia XZ1 Compact su trenutno jedini telefoni koji se isporučuju sa ovom aplikacijom. Xperia XZ Premium će 3D Creator aplikaciju dobiti Android 8.0 Oreo ažuriranjem koje se očekuje u narednom periodu.

Postavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.